fbpx

Yes, je hebt je aangemeld voor de masterclass “De geheimen om als ondernemer snel & effectief in de media te komen!” Je krijgt binnen enkele minuten een bevestiging in je mailbox, mocht dat niet het geval zijn, kijk dan even in je spambox.

MAAR WACHT EVEN…
Voor je gaat willen je alvast helpen aan een waardevol inzicht.

Er is namelijk één ding onmisbaar als je in de media wilt komen.

En dat is een persbericht.
En niet zomaar een persbericht, een waanzinnig sterk persbericht. Alleen is dat nog niet zo makkelijk om te schrijven.

Maar het is wel noodzakelijk, want een persbericht vormt de basis om in de media te komen. 98%(!) Van de journalisten gebruikt het om een artikel te schrijven.

Dus als jij een pakkend persbericht schrijft, ben jij je concurrenten al 10 stappen voor. Veel journalisten gooien persberichten weg omdat ze niet de informatie bevatten die ze nodig hebben. Te langdradig, te commercieel. Zelfs een slechte titel kan ervoor zorgen dat een persbericht ongezien in de prullenbak belandt.

Als je gepubliceerd wilt worden in landelijke media, is het essentieel om te weten hoe je een sterk persbericht schrijft die journalisten willen lezen.

Door de jaren heen hebben wij ieder meer dan 1000 persberichten geschreven en weten we precies hoe je een knaller van een persbericht schrijft dat jouw merk in de publiciteit krijgt. We hebben een methode ontwikkeld om op een simpele maar doeltreffende manier binnen 60 minuten een pakkend persbericht te schrijven. En deze methode wordt al jarenlang goed ontvangen door journalisten. Dat bewijzen de meer dan 50.000 artikelen die zijn verschenen van onze klanten.

Want vergis je niet, journalisten ontvangen zo’n 300 persberichten per week. Dus je moet zorgen dat je opvalt en precies de juiste snaar raakt in de overvolle mailbox. Anders belandt je verhaal zonder pardon in de prullenbak of bij de salesafdeling.

Deze methode hebben we beschreven in Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je eerste publicatie. Hierin staan alle onderdelen om je beste persbericht te schrijven, die journalisten willen lezen en publiceren, zonder dat jij er uren mee bezig bent.

Het belangrijkste onderdeel is misschien wel het persbericht template, waardoor jij alleen nog maar de informatie hoeft in te vullen. De hele indeling hebben wij namelijk al voor je gemaakt. Makkelijker dan dit wordt het niet!

We hebben zelfs een volwaardige checklist met pro-tips gemaakt. En dat is net zo handig als dat het klinkt, waardoor twijfels verleden tijd zijn. Jij kunt vol zelfvertrouwen je persbericht uitsturen omdat je weet dat jouw persbericht de juiste informatie bevat.

Want in de Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je eerste publicatie leren we je hoe je een pakkend persbericht schrijft en alle elementen die daarbij horen, zoals:
* Wat zet je wel en juist niet in je persbericht
* Hoe lang is het perfecte persbericht
* Welke alinea’s zet je erin en wat zet je erin
* Welk beeldmateriaal gebruik je en wat stuur je absoluut niet mee
* Wat zijn de beste tijdstippen om je persbericht te versturen
* En hoe zorg je dat het bericht goed scanbaar is, want journalisten zijn altijd in tijdnood.

Jij gaat het journalisten met jouw persbericht zo makkelijk mogelijk maken om je verhaal te publiceren.

En dat is dus ook wat wij voor jou doen: het jou zo makkelijk mogelijk maken om je sterkste persbericht te schrijven. Ook als je geen schrijver bent of als je nog nooit in je leven een persbericht hebt geschreven, want met het template wordt het een invuloefening!

Op dit moment kun je de Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je eerste publicatie aanschaffen voor slechts €22 ( t.w.v. € 99,-) exclusief 21% BTW.

Na aanschaf kun je direct beginnen. Je houdt onbeperkt toegang en we geven je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker zijn we over deze kit en methode.

Dit tijdelijke aanbod verloopt over

Tevredenheids garantie
Laurance review
‘Lieve dames, ik had m’n persbericht binnen een uur af!’’

– Laurence Losekoot (Avec Loos – Exclusieve senioren begeleiding) –

Wat krijg je:

Template persbericht

5 elementen die je in kaart brengt voor je start met schrijven

10 vragen om jezelf na het schrijven te toetsen voor maximale impact

Checklist met de belangrijkste do’s en don’ts, waaronder het beste tijdstip om je persbericht te versturen

Zodat jij je beste persbericht schrijft die journalisten willen publiceren!

Media Magneet starterkit

Dit tijdelijke aanbod verloopt over

Alleen de komende 30 minuten kun je de kit aanschaffen voor €22,- in plaats van €99,-.
(we verkopen de persberichtkit niet los of in de The PR Academy)

Je kunt na het downloaden direct beginnen en gaat jarenlang profiteren van de persberichtkit, dat weten we zeker.

Lynn Bosten review
‘Het template vind ik zo fijn! Alles wordt zo goed uitgelegd en omschreven. Zeker met de voorbeelden die jullie geven. Heel blij mee!’’

– Lynn Bosten (assertiviteitscoach) –

De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie

De methode om snel, effectief en doelgericht je persbericht te schrijven voor de media

Je bent als ondernemer lekker bezig. Je hebt klanten, maar het mag altijd meer, je bent actief op social media, je advertenties lopen en nu ben je klaar voor de volgende stap: landelijke publiciteit, want je wilt je visie delen bij het grote publiek.

Alleen is dat nog niet zo makkelijk, want HOE ga je dit voor elkaar krijgen?

Je loopt vast omdat je niet weet waar je moet beginnen. Wat moet je precies vertellen, wat vindt media interessant om te horen. Je weet dat een persbericht essentieel is, maar je bent geen sterke schrijver en dus staat ‘in de media komen’ al jaren op je lijstje.

Kortom: je hebt nog geen concrete en effectieve acties ondernomen om in de media te komen.

Dankzij de videotraining De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie weet jij hoe jij een ijzersterk persbericht schrijft die journalisten willen publiceren. Zonder dat jij úúúren kwijt bent tot deze perfect is, want wij hebben ieder meer dan 1.000 persberichten geschreven en delen onze kennis en tips.

Dit weet jij na De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie:

Hoe je je beste persbericht binnen 60 minuten schrijft: wat staat er in de eerste alinea en wat in de tweede en derde alinea

De reden dat 80% van de persberichten in de prullenbak belanden. En nee, dat ligt niet aan jou of je product of dienst

Waarom de eerste alinea de belangrijkste alinea is en wat je daar woord voor woord in moet zetten

Hoe je een titel schrijft die past bij de media van jouw doelgroep

Welk beeldmateriaal journalisten nodig hebben

Wat het beste moment is om je persbericht uit te sturen, zodat je zeker weet dat de journalist achter z’n laptop zit

En dat alles zónder dat jij urenlang naar een leeg scherm zit te staren en het je kostbare tijd kost die je in je business wilt steken. En dat je gepubliceerd wordt in de media die voor jou het verschil maken in je expertstatus en merkvertrouwen.

Media Magneet starterkit
Jeannet review
“Na het volgen van de masterclass heb ik direct het Media Magneet-starterkit aangeschaft. Hier vind je ook weer heldere stappen om tot de essentie van je verhaal te komen en dit uit te werken tot een goed persbericht. Zelf vind ik de PR-PRO checklist ideaal, zodat je je persbericht kan perfectioneren.
Anna Maria en Marieke hebben passie voor hun vak. Maar ze hebben vooral veel kennis op het gebied van PR en dat merk je als je persoonlijk met ze in gesprek gaat.”

– Jeannet Beerda – Contentmarketeer –

Opbouw van De Media Magneet starterkit

In De Media Magneet starterkit vertellen we je in drie videos hoe jij je sterkste persbericht schrijft zodat jij je kans op mediasucces aanzienlijk vergroot, zonder dat het je veel tijd kost. We leggen alles uit over onze methode waarmee wij al jarenlang succesvol persberichten schrijven die enthousiast worden ontvangen door (inter)nationale media. Dankzij de videotraining twijfel je geen seconde en kun je direct beginnen. Je doorloopt de juiste stappen voordat je gaat schrijven, en toetst jij jezelf achteraf. Kortom, je hebt een helder en concreet plan. Je kunt hier niet alleen nu direct, maar je hele werkende carrière van profiteren, want als je eenmaal weet hoe je een goed persbericht schrijft kun je dit jaar na jaar inzetten!

Wanneer je aan de slag gaat met De Media Magneet starterkit ontvang je:

5 ELEMENTEN OM VOORAFGAAND AAN HET SCHRIJVEN IN KAART TE BRENGEN

Deze verhelderende vragen vormen de basis voor het schrijven van een ijzersterk persbericht. Ze geven inzicht in je kernboodschap en hoe je dit onderbouwt. We leggen je uit welke onderdelen van jouw bericht belangrijk zijn, zodat jij tijdens het schrijven kunt teruggrijpen op dit onderdeel. Daardoor wordt het schrijven van je persbericht een fluitje van een cent, of je nu schrijft voor de consumenten media of zakelijke media.

SCHRIJFPROCES & PERSBERICHT TEMPLATE

Hier ga je écht aan de slag met je persbericht. We hebben een compleet template voor je gemaakt waar woord voor woord instaat wat je in welke alinea zet. Zo weet jij welke onderdelen niet mogen ontbreken, zodat je persbericht schrijven een invuloefening wordt!

JEZELF TOETSEN; VRAGEN ACHTERAF

Stel, je twijfelt toch nog ergens over? We’ve got you! We hebben een vragenlijst gemaakt zodat jij kunt checken of alle informatie in je persbericht staat. Want juist met persberichten wil je geen fouten maken en niets aan het toeval overlaten! Je hebt tenslotte maar 1 kans om indruk te maken op de journalisten.

BONUSDOCUMENT PRO-TIPS

PR is onze passie, dus we houden ervan om net wat extra’s te geven. Daarom krijg je een lijst met 14 PRO-tips, zodat je zeker weet dat jij het maximale uit je persbericht haalt.

BONUSDOCUMENT LEGENDA

Daarnaast krijg je een bonus waarin je een legenda vindt, want er zijn in de journalistiek bepaalde termen die je wellicht niet direct iets zeggen. Daarom hebben we speciaal voor jou een legenda gemaakt zodat jij altijd direct weet waar een journalist het over heeft.

ALTIJD OP TERUGVALLEN

De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie is een videotraining in onze online leeromgeving. Je houdt onbeperkt toegang tot de inhoud. Daarnaast kun je de documenten downloaden, zodat je ze op ieder gewenst moment erbij kunt pakken. Je kunt dus áltijd iets teruglezen, mocht je ineens denken ‘hoe zat het nou?’.

Stappenplan

  1. Schaf de Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie aan via één van de knoppen op deze pagina
  2. Ontvang direct een e-mail met de bevestiging van je bestelling en de factuur voor je administratie.
  3. Na aanschaf krijg je meteen een e-mail met De Media Magneet starterkit. Download deze en je kunt direct aan de slag!

We weten wat we doen
Deze videotraining is gebaseerd op ervaring. We zitten gezamenlijk al 27+ jaar in het PR-vak en weten wat wel en niet werkt.

0

persberichten geschreven per persoon

0

(inter)nationale klanten

0

(inter)nationale publicaties

Investering

Alleen in de aankomende 30 minuten kun je videotraining ‘De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie’ aanschaffen voor € 22,- excl. BTW in plaats van € 99,-.
(Let op: we verkopen de kit niet los op onze website.)

Nadat je De Media Magneet starterkit hebt aangeschaft kun je gelijk aan de slag. Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waar de video’s staan en behoudt onbeperkt toegang. We geven je een niet tevreden, geld terug garantie, want zo zeker zijn we van De Media Magneet starterkit en methode.

FAQ

Ik kan goed schrijven, is De Media Magneet starterkit voor mij wel nodig?

Dat is al heel fijn om van jezelf te weten! Alleen is er meer nodig voor het schrijven van een persbericht dat journalisten willen lezen, en publiceren. En alles wat je moet weten tot het succesvol schrijven van een persbericht komt terug in De Media Magneet starterkit.

Als je dacht alle kennis te hebben die nodig is voor een succesvol persbericht dan had je waarschijnlijk niet tot hier gelezen.

We nemen je in De Media Magneet starterkit mee van het begin (voor het schrijfproces) tot het einde (met de toetsingsvragen achteraf). En als kers op de taart zetten we in de PRO-checklist met jou de puntjes op de i.

We ondersteunen je zodat jij vol zelfvertrouwen je persbericht uitstuurt en jij kunt bouwen aan je zichtbaarheid in de media!

Voor wat voor ondernemers is De Media Magneet starterkit?

De Media Magneet starterkit is speciaal voor dienstverlenende ondernemers (psychologen, coaches, therapeuten, experts) en creatieven met een eigen ontwikkeld product die al een aantal jaar ondernemen. Het maakt niet uit of je je wilt richten op zakelijke of consumenten media. Het is voor beide groepen te gebruiken.

Het is ook geschikt voor starters, maar daar ligt minder focus op in de voorbeelden.

Hoeveel tijd kost het doornemen van het document en schrijven me?

Je kunt na het downloaden direct aan de slag met de vragen. Het is praktisch en concreet opgezet. Dus in een middag kun je de videotraining volledig doornemen en je persbericht geschreven hebben!

Is er een garantie?

Ja, deze is er. We zijn namelijk zo overtuigd van onze methode en de kit dat we een niet goed, geld terug garantie geven.