fbpx

Yes, je hebt het E-book gedownload! Je krijgt een mailtje met de link naar het E-book in je mailbox, mocht dat niet het geval zijn, kijk dan even in je spambox.

MAAR WACHT EVEN…

Voor je gaat willen je alvast helpen aan een waardevol inzicht.
Er is namelijk één ding onmisbaar als je in de media wilt komen.

En dat is een persbericht.
En niet zomaar een persbericht, een waanzinnig sterk persbericht. Alleen is dat nog niet zo makkelijk om te schrijven.

Maar het is wel noodzakelijk, want 98%(!) van de journalisten gebruikt het om een artikel te schrijven. Als jij een pakkend persbericht schrijft, ben jij je concurrenten al 10 stappen voor. Zeker als je weet welk nieuws in een persbericht thuishoort.

Veel journalisten gooien persberichten weg omdat ze niet de informatie bevatten die ze nodig hebben. Te langdradig, te commercieel. Zelfs een slechte titel kan ervoor zorgen dat een persbericht ongezien in de prullenbak belandt.

Met deze starterkit twijfel jij geen moment meer en weet je hoe je een pakkend persbericht schrijft. Je leert:
✅ Stap voor stap een persbericht schrijven: je ontvangt een template waardoor het schrijven een invuloefening wordt. Geen hoofdbrekers meer. Makkelijker dan dit wordt het niet!

✅ Met welk nieuws jij met een persbericht gepubliceerd kan worden. Heb je geen nieuws? Dan vertellen we je hoe je nieuws voor jezelf creëert om in de media te komen.

✅ Wat de perfecte opbouw én lengte van een persbericht is, zodat journalisten in één oogopslag de juiste informatie krijgen om het direct te plaatsen.

✅ Welk beeldmateriaal journalisten nodig hebben, zodat het meteen bevat wat nodig is, om geplaatst te worden (de meeste persberichten slaan hier de plank mis, waardoor ze nooit geplaatst worden).

✅ Op welke dag en tijd je het beste een persbericht kunt sturen, waardoor de kans op plaatsing minimaal 50% hoger is in de overvolle mailbox van journalisten.

✅ We hebben zelfs een volwaardige checklist met pro-tips gemaakt. Hierin vind je de golden nuggets voor een goed persbericht op basis van onze gezamenlijke 27+ PR-ervaring.

Met het template wordt je persbericht maken een invuloefening. Ook als je geen schrijver bent of als je nog nooit in je leven een persbericht hebt geschreven.

Op dit moment kun je de Media Magneet starterkit – in 3 simpele stappen naar je eerste publicatie aanschaffen voor slechts €17 ( t.w.v. € 99,-) exclusief 21% BTW.

Na aanschaf kun je direct beginnen. Je houdt onbeperkt toegang en we geven je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker zijn we over deze kit en methode.

Dit tijdelijke aanbod verloopt over

Tevredenheids garantie

‘Hier ga ik zeker mijn eerste publicatie mee halen. Het heeft me zoveel inzichten en handvatten gegeven!’’

Naast de social media bubbel, dacht ik al eerder: ik wil mijn naamsbekendheid vergroten met tijdschriften en kranten. Maar hoe doe je dat? De starterkit heeft me zoveel inzichten en kennis gegeven, er zit zoveel meer waarde in dan € 17,- Ik weet zeker dat ik hiermee die eerste publicatie ga halen. Vooral het template ben ik heel erg blij mee!

– Marjon van der Meulen (Persoonlijke Ontwikkeling & Human Design coach) –

Wat krijg je:

Template persbericht

5 elementen die je in kaart brengt voor je start met schrijven

10 vragen om jezelf na het schrijven te toetsen voor maximale impact

Checklist met de belangrijkste do’s en don’ts, waaronder het beste tijdstip om je persbericht te versturen

Zodat jij je beste persbericht schrijft die journalisten willen publiceren!

Media Magneet starterkit

Dit tijdelijke aanbod verloopt over

Alleen de komende 30 minuten kun je de kit aanschaffen voor €17,- in plaats van €99,-.
(we verkopen de persberichtkit niet los of in de The PR Academy)

Je kunt na het downloaden direct beginnen en gaat jarenlang profiteren van de persberichtkit, dat weten we zeker.

Lynn Bosten review
“Het template vind ik zo fijn! Alles wordt zo goed uitgelegd en omschreven. Zeker met de voorbeelden die jullie geven. Heel blij mee!’’

– Lynn Bosten (assertiviteitscoach) –

De Media Magneet starterkit –
In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie

De methode om snel, effectief en doelgericht je persbericht te schrijven voor de media

Je bent als ondernemer lekker bezig. Je hebt klanten, maar het mag altijd meer, je bent actief op social media, je advertenties lopen en nu ben je klaar voor de volgende stap: landelijke publiciteit, want je wilt je visie delen bij het grote publiek.

Alleen is dat nog niet zo makkelijk, want HOE ga je dit voor elkaar krijgen?

Je loopt vast omdat je niet weet waar je moet beginnen. Wat moet je precies vertellen, wat vindt media interessant om te horen. Je weet dat een persbericht essentieel is, maar je bent geen sterke schrijver en dus staat ‘in de media komen’ al jaren op je lijstje.

Kortom: je hebt nog geen concrete en effectieve acties ondernomen om in de media te komen.

Dankzij de videotraining De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie weet jij hoe jij een ijzersterk persbericht schrijft die journalisten willen publiceren. Zonder dat jij úúúren kwijt bent tot deze perfect is, want wij hebben ieder meer dan 1.000 persberichten geschreven en delen onze kennis en tips.

Dit weet jij na De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie:

Hoe je je beste persbericht binnen 60 minuten schrijft: wat staat er in de eerste alinea en wat in de tweede en derde alinea

De reden dat 80% van de persberichten in de prullenbak belanden. En nee, dat ligt niet aan jou of je product of dienst

Welke alinea de belangrijkste is en wat je daar woord voor woord in moet zetten

Hoe je een titel schrijft die past bij de media van jouw doelgroep

Welk beeldmateriaal journalisten nodig hebben

Wat het beste moment is om je persbericht uit te sturen, zodat je zeker weet dat de journalist achter z’n laptop zit

En dat alles zónder dat jij urenlang naar een leeg scherm zit te staren en het je kostbare tijd kost die je in je business wilt steken. En dat je gepubliceerd wordt in de media die voor jou het verschil maken in je expertstatus en merkvertrouwen.

Media Magneet starterkit
”De lessen in de Starterkit zijn ontzettend waardevol en het enthousiasme en de know-how van Marieke werkt erg aanstekelijk. Ze vertelt je niet alleen wat wél in een bericht moet staan, maar ook wat je vooral níét moet doen. De info waardoor je juist het verschil kunt maken. Ja, Moeiteloos in de Media laat dat als expert exact zien. ”

Als business consultancy hebben we veel ervaring met marketing, en maken we dagelijks gebruik van social mediakanalen zoals bijvoorbeeld Instagram en LinkedIn. We weten daardoor als geen ander hoe belangrijk het is om onderscheidend te zijn en opgemerkt te worden.

Maar… wij maken nog maar heel weinig gebruik van de media, terwijl hier juist zoveel kansen liggen! Tijd om hier verandering in te brengen dus.

Ze neemt je van begin tot eind mee, waardoor het schrijven super makkelijk wordt, en onze persberichten straks niet meer te missen zijn door journalisten. Onwijs bedankt!”

– Tessa de Vries – Business consultant & strateeg  –

Opbouw van De Media Magneet starterkit

In De Media Magneet starterkit vertellen we je in drie videos hoe jij je sterkste persbericht schrijft zodat jij je kans op mediasucces aanzienlijk vergroot, zonder dat het je veel tijd kost. We leggen alles uit over onze methode waarmee wij al jarenlang succesvol persberichten schrijven die enthousiast worden ontvangen door (inter)nationale media. Dankzij de videotraining twijfel je geen seconde en kun je direct beginnen. Je doorloopt de juiste stappen voordat je gaat schrijven, en toetst jij jezelf achteraf. Kortom, je hebt een helder en concreet plan. Je kunt hier niet alleen nu direct, maar je hele werkende carrière van profiteren, want als je eenmaal weet hoe je een goed persbericht schrijft kun je dit jaar na jaar inzetten!

Wanneer je aan de slag gaat met De Media Magneet starterkit ontvang je:

5 ELEMENTEN OM VOORAFGAAND AAN HET SCHRIJVEN IN KAART TE BRENGEN

Deze verhelderende vragen vormen de basis voor het schrijven van een ijzersterk persbericht. Ze geven inzicht in je kernboodschap en hoe je dit onderbouwt. We leggen je uit welke onderdelen van jouw bericht belangrijk zijn, zodat jij tijdens het schrijven kunt teruggrijpen op dit onderdeel. Daardoor wordt het schrijven van je persbericht een fluitje van een cent, of je nu schrijft voor de consumenten media of zakelijke media.

SCHRIJFPROCES & PERSBERICHT TEMPLATE

Hier ga je écht aan de slag met je persbericht. We hebben een compleet template voor je gemaakt waar woord voor woord instaat wat je in welke alinea zet. Zo weet jij welke onderdelen niet mogen ontbreken, zodat je persbericht schrijven een invuloefening wordt!

JEZELF TOETSEN; VRAGEN ACHTERAF

Stel, je twijfelt toch nog ergens over. We’ve got you! We hebben een vragenlijst gemaakt zodat jij kunt checken of alle informatie in je persbericht staat. Want juist met persberichten wil je geen fouten maken en niets aan het toeval overlaten! Je hebt tenslotte maar 1 kans om indruk te maken op de journalisten.

BONUSDOCUMENT PRO-TIPS

PR is onze passie, dus we houden ervan om net wat extra’s te geven. Daarom krijg je een lijst met 14 PRO-tips, zodat je zeker weet dat jij het maximale uit je persbericht haalt.

BONUSDOCUMENT LEGENDA

Daarnaast krijg je een bonus waarin je een legenda vindt, want er zijn in de journalistiek bepaalde termen die je wellicht niet direct iets zeggen. Daarom hebben we speciaal voor jou een legenda gemaakt zodat jij altijd direct weet waar een journalist het over heeft.

ALTIJD OP TERUGVALLEN

De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie is een videotraining in onze online leeromgeving. Je houdt onbeperkt toegang tot de inhoud. Daarnaast kun je de documenten downloaden, zodat je ze op ieder gewenst moment erbij kunt pakken. Je kunt dus áltijd iets teruglezen, mocht je ineens denken ‘hoe zat het nou?’.

Stappenplan

  1. Schaf de Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie aan via één van de knoppen op deze pagina
  2. Ontvang direct een e-mail met de bevestiging van je bestelling en de factuur voor je administratie.
  3. Na aanschaf krijg je toegang tot De Media Magneet starterkit. Je kunt direct aan de slag!

We weten wat we doen
Deze videotraining is gebaseerd op ervaring. We zitten gezamenlijk al 27+ jaar in het PR-vak en weten wat wel en niet werkt.

0

persberichten geschreven per persoon

0

(inter)nationale klanten

0

(inter)nationale publicaties

Investering

Alleen in de aankomende 30 minuten kun je videotraining ‘De Media Magneet starterkit – In 3 simpele stappen naar je 1e publicatie’ aanschaffen voor € 17,- excl. BTW in plaats van € 99,-.
(Let op: we verkopen de kit niet los op onze website.)

Nadat je De Media Magneet starterkit hebt aangeschaft kun je gelijk aan de slag. Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waar de video’s staan en behoudt onbeperkt toegang. We geven je een niet tevreden, geld terug garantie, want zo zeker zijn we van De Media Magneet starterkit en methode.

FAQ

Ik kan goed schrijven, is De Media Magneet starterkit voor mij wel nodig?

Dat is al heel fijn om van jezelf te weten! Alleen is er meer nodig voor het schrijven van een persbericht dat journalisten willen lezen, en publiceren. En alles wat je moet weten tot het succesvol schrijven van een persbericht komt terug in De Media Magneet starterkit.

Als je dacht alle kennis te hebben die nodig is voor een succesvol persbericht dan had je waarschijnlijk niet tot hier gelezen.

We nemen je in De Media Magneet starterkit mee van het begin (voor het schrijfproces) tot het einde (met de toetsingsvragen achteraf). En als kers op de taart zetten we in de PRO-checklist met jou de puntjes op de i.

We ondersteunen je zodat jij vol zelfvertrouwen je persbericht uitstuurt en jij kunt bouwen aan je zichtbaarheid in de media!

Voor wat voor ondernemers is De Media Magneet starterkit?

De Media Magneet starterkit is speciaal voor dienstverlenende ondernemers (psychologen, coaches, therapeuten, experts) en creatieven met een eigen ontwikkeld product die al een aantal jaar ondernemen. Het maakt niet uit of je je wilt richten op zakelijke of consumenten media. Het is voor beide groepen te gebruiken.

Het is ook geschikt voor starters, maar daar ligt minder focus op in de voorbeelden.

Hoeveel tijd kost het doornemen van het document en schrijven me?

Je kunt na het downloaden direct aan de slag met de vragen. Het is praktisch en concreet opgezet. Dus in een middag kun je de videotraining volledig doornemen en je persbericht geschreven hebben!

Is er een garantie?

Ja, deze is er. We zijn namelijk zo overtuigd van onze methode en de kit dat we een niet goed, geld terug garantie geven.