fbpx

Gratis Masterclass – Als ondernemer snel & effectief in de media

Je kunt de gratis masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Duur: 90 minuten.

Je bent ondernemer, je bent zichtbaar via marketing maar je voelt: ik wil het groter gaan aanpakken. Ik wil een betere expertstatus, ik wil veel beter zichtbaar zijn buiten de social media kanalen om die ik nu inzet.

Je ziet dat concullega’s schitteren in verschillende media met een visie waarvan jij denkt: dit kan ik veel beter verwoorden.

Je wilt ook je visie op een groter podium verkondigden, maar HOE kom ik op dat podium?

En dat is waar PR het verschil kan maken voor jouw bedrijf.
De media is namelijk het krachtigste platform ter wereld. Daarin verschijnen betekent:

Meer merkvertrouwen
Meer expertstatus
Meer geloofwaardigheid

Als je de juiste media inzet, bereik je niet alleen makkelijk per publicatie meer dan tienduizenden lezers of luisteraars, maar win je ook het vertrouwen van je doelgroep. En dat kan jou dus enorm veel nieuwe klanten kunnen opleveren.

Dus zonder een euro uit te geven, kun jij je zichtbaarheid en expertstatus een enorme boost geven. En als bonus: hoe tof is het als jij op je website kunt toevoegen ‘Bekend van RTL Nieuws, @C, Happinez, De Ondernemer’.

En daarom geven we deze masterclass, voor ondernemers zoals jij.

Met Moeiteloos in de Media hebben we inmiddels tientallen ondernemers geholpen om in de media te komen als LINDA., Flair, Wendy Online, Libelle en De Ondernemer, waardoor een aantal al meer dan 1 miljoen consumenten hebben bereikt in 2 maanden tijd.

In deze gratis live masterclass vertellen we je de geheimen die je als ondernemer moet weten om snel & effectief in de media te komen, om zo jouw expertstatus, naamsbekendheid en jouw onderneming te laten groeien.

Let op: de masterclass is dus live en er komt geen replay. We vragen jouw commitment omdat wij ook echt waarde delen, en direct vragen beantwoorden. Zorg dus dat je er live bij bent zodat jij je vragen aan ons kunt stellen.

Je kunt de gratis masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Duur: 90 minuten.

📈 Amanda Murre had direct beet bij haar allereerste pitchmail, ze werd als vacature-expert geïnterviewd in Libelle waardoor ze meer dan 1,2 miljoen bereikte.

🎤 Elenoor had binnen 2 maanden publicaties afgesproken bij LINDA., WendyOnline en Bedrock.nl. Verder is ze gepubliceerd op websites en in podcasts.

🙌 Elianne is met haar app ‘De Pot Op’ gepubliceerd in haar droommedium Ouders van Nu.

Na deze live masterclass weet jij….

Welke simpele strategie zorgt voor media-succes, waarmee je met gemak tienduizenden potentiële klanten bereikt. We gaan écht de diepte in.

De valkuilen die je moet vermijden als je journalisten benadert

Hoe de psychologie achter het vertrouwen in de media werkt, en hoe jij daar door PR optimaal gebruik van maakt

Hoe jij niet continue zichtbaar hoeft te zijn, maar je naamsbekendheid en expertstatus wel doorgroeit

Waarom iemand als Britt Dekker een voorbeeld is, en welke tools jij kunt toepassen om als een magneet te werken bij potentiële klanten

Welke PR-kansen ondernemers laten liggen waardoor ze hun expertstatus niet verstevigen

Hoe je kunt inspelen op nieuws en nieuws kunt maken, net zoals een klant van ons heeft gedaan, waardoor ze in de Marie Claire, Harper’s Bazaar, RTL Nieuws en op RTL Boulevard te zien was.

Welke 2 soorten verhalen je kunt vertellen en welke het meeste impact heeft

Wat het belang is van goede storytelling in de media. En waarom onderwerp pitchen een no go is

Hoe je razendsnel contacten opbouwt met pers

Wij houden zelf niet van masterclasses waar je na anderhalf uur alles weet over de persoon zelf, inclusief het aantal huisdieren. Daarom delen wij echt waardevolle informatie, waar je ook daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Om die reden geven we de masterclass live, zodat we ook direct met jou mee kunnen denken. Welke media moet jij op je wishlist zetten en hoe kun jij nieuws maken? Zorg er daarom voor dat je live aanwezig bent!

Je kunt de gratis masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Duur: 90 minuten.

Wat andere ondernemers zeggen over de masterclass:

Even voorstellen

We begonnen bij Media Tornado onderaan op de ladder. Marieke als stagiaire (in 2010) en Anna Maria als Junior PR-medewerker (in 2009).

In 2017 veranderde alles voor ons toen wij Media Tornado overnamen. In PR hadden we een zwarte band verdiend, en we ontwikkelden een PR-strategie die stuurt naar het hoogst haalbare: ijzersterke, future proof PR met maximale impact.

Binnen de kortste keren trokken we MEGA klanten aan als Afrojack, Pokémon en Hayu die inmiddels jarenlang klant zijn. Met onze strategie maakten we onze ambitie waar: de beste PR-keuze zijn voor (inter)nationale entertainment merken.

Inmiddels hebben we al meer dan 80+ klanten geholpen met waanzinnige PR-campagnes waaronder de samenwerking tussen Van Gogh Museum en Pokémon, het spectaculaire Boxing Influencers en de complete MISFITfilms-franchise.

You name it en we hebben het bij de hand gehad.
Van productlanceringen en Amerikaanse sterren begeleiden tot regelrechte crisis PR. Wij weten hoe we met het dynamische medialandschap moeten omgaan om dit vóór onze klanten te laten werken.

We hebben zoveel kennis, het is zonde om dit alleen in te zetten voor grote entertainmentbedrijven. En dus helpen we nu iedere gedreven ondernemer, die eraan toe is, aan een groot podium.

Speciaal voor dienstverleners (psychologen, therapeuten coaches) en creatieve ondernemers met een zelf ontwikkeld product hebben we Moeiteloos in de Media opgericht. Ondernemers die aan alles voelen dat in de media komen de juiste volgende stap is.

Inmiddels hebben we met Moeiteloos in de Media ruim 35+ ondernemers geholpen met hun PR waardoor er prachtige artikelen zijn verschenen in o.a. Libelle, LINDA., DeOndernemer.nl en op WendyOnline.nl, evenals een ondernemer die nu vaste columnist is voor een opvoedblad.

Want we weten: iedere ondernemer die niet in de media komt laat groeikansen liggen. Want er is geen limiet aan wat je kunt bereiken in naamsbekendheid als je weet hoe het medialandschap werkt. Je moet simpelweg de juiste tools en methodes toepassen op het juiste moment voor MEGA impact.

Zorg dat je erbij bent

Je kunt de gratis masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Duur: 90 minuten.

Je kunt de gratis masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Duur: 90 minuten.

‘Heel waardevol! Gelijk veel opgeschreven en onderzoek gedaan.’ – Annika

‘Jaaa! Jullie delen nuttige content. Vooral van de stap ‘nieuws maken’ heb ik erg veel geleerd’ – Karin

‘De voorbeelden van Anna Maria en Marieke zijn heel herkenbaar en meteen toe te passen op je eigen bedrijf’ – Lizet

‘Supertoffe masterclass, ik voel helemaal het vuurtje branden’ – Inasja

‘Ik ben echt vol lof’ – Edward Kobus

‘Het was motiverend, sterk en duidelijk’ – Jaap Koopman