fbpx

Onze klanten zijn enthousiast

Nice to Gift
Tessa van der Meiden

Marieke neemt de tijd en toont oprechte interesse in je onderneming. Ze deelde creatieve ideeën over het bouwen aan mijn PR via een tijdslijn en media die ik kan aanschrijven. Ze liet me ook zien in welke onderdelen van Moeiteloos in de Media voor mij de grootste winst zitten. Het heeft me zeker op weg geholpen!

Review Elenoor
Queen of Water
Elenoor Meijer

‘Ik wilde graag in de media komen, alleen ik wist niet hoe ik de naamsbekendheid kon vergroten op een manier dat ook bij mij past. Anna Maria en Marieke kwamen op mijn pad en na het kennismakingsgesprek wist ik direct: deze meiden mij kunnen helpen.
Samenwerken met Marieke en Anna Maria is heel fijn. Naast hun kennis en kunde op het vlak van PR, zijn ze enthousiast en ze vullen elkaar aan.
Mijn kennis van PR is zo gegroeid! Het heeft geresulteerd in publicaties in grote vrouwenbladen (on- en offline), maar ook grote websites en podcasts. Ik merk dat mijn bedrijf meer en meer is gaan rollen nadat ik de keuze heb gemaakt om de media aan te schrijven. De samenwerking met Anna Maria en Marieke heeft mijn bedrijf naar een hoger plan getild.
Ik zou het aan iedereen aanraden die op zoek is naar meer bekendheid met zijn/haar bedrijf.

Spreekcoach
Valentine Berning

Ik vond het heel een prettig en fijn met Marieke en Anna Maria. Ze hebben me een nieuwe ingang gegeven bij de media. Ik wist al wat ik wilde, maar nu heb ik nieuwswaardige topics die ik kan inzetten. Ik zie nu veel meer openingen dan alleen spreken en heb helderder gekregen dat ik me wil richten op vrouwen die een movement willen creëren in de samenleving.

Onbeperkt in je Werk
Evelien Hogers

“Ik heb van Anna Maria hulp gehad voor mijn persoonlijke fotoproject ‘Onbeperkt in je Werk’, dat ik als zelfstandig fotograaf graag publiciteit wil geven. Door het enthousiasme van Anna Maria over mijn verhaal ben ik dan ook gelijk aangemoedigd om aan de slag te gaan. En ik heb zonder te hoeven nadenken gelijk de ‘persberichtkit’ aangeschaft, een nieuw product van Moeiteloos in de Media. En ook die is heel erg helpend en hands-on. Anna Maria is duidelijk een specialist in haar vak en enorm helpend.”

Myra, Rechterhand Tante TEE

“Dankjewel dames van Moeiteloos in de media voor alle tips tijdens het gesprek. Een absolute aanrader! Er gaat een wereld voor mij open aan mogelijkheden om naast social media meer zichtbaar en vindbaar te zijn in de media.”

Healthy You, Healthy Business
Wilma Tuk

Ik had Marieke en Anna Maria horen spreken op een event en liep de deur uit met een paar mooie tips, maar wilde daar nog wel meer van weten. Ik heb nu een mooi stappenplan hoe de media te benaderen en waar rekening mee te houden.

En daarnaast denkt Anna Maria ook echt mee met jouw bedrijf en specifieke verhaal, dus dat maakte het heel waardevol voor mij. Ik ben me nu heel bewust wat de waarde kan zijn om in de media te komen en dat dit voor iedere ondernemer en elk bedrijf mogelijk is. Je moet het alleen doen!

Avec Loos
Laurence

Marieke en Anna Maria komen in een kort tijdsbesprek met zóveel waardevolle tips, waar ik direct mee aan de slag ben gegaan!
Zij hebben een hele fijne energie en ik vond het prettig om te merken dat zij echt de experts zijn op dit vlak. Ik kan alleen maar zeggen; bij twijfel, sowieso doen! Je haalt er heel veel nieuwe inzichten uit.

REBIS - Artist Management
Jaap Koopman
Echte commitment van de trainers

Ik was nog zoekende naar mijn focus omdat ik voor verschillende bedrijven en artiesten werk, maar als je weet wat je product of dienst precies is, kom je met de training echt verder. Het was motiverend, sterk en duidelijk. Ik vond de informele sfeer heel prettig en je voelt de commitment van Anna Maria en Marieke.

Studio Kobus
Edward Kobus
Helder stappenplan

Ik ben echt vol lof. Ik had weleens wat gedaan qua pers met een persbericht, maar miste een samenhangend plan. Dankzij de training heb ik nu een helder stappenplan met een logische volgorde. Ik had bijvoorbeeld in mijn hoofd wel bedacht wie mijn klant was, maar Het Fundament maakt voor mij concreet wie mijn ideale klant is én hoe ik deze bereik.

Rietveld Sleutelberg
Lizet Sleutelberg
Kickstart voor je PR

Al jaren doen we hetzelfde om aan nieuwe klanten te komen. We liepen vast in onze groei en het bouwen aan onze doelen. De training Moeiteloos in de Media gaf ons handvatten waardoor je gelijk een kickstart krijgt. Zeker de voorbeelden van Anna Maria en Marieke zijn heel herkenbaar en meteen toe te passen op je eigen bedrijf.

Hayu
Sophie Charman

Marieke is a pleasure to work with and an absolute expert in her field. Her passion shines through in every detail of her work and no challenge is too big for her.

 

Osmo
Nadia Touhami

Anna Maria is a leader who is putting the right people in the right place to support the customers to reach their targets, improve their brand awareness. So easy to work: Anna Maria is pro active proposing actions, influencers’s campaigns, contacting journalists and she knows various environments and type of products so she has a wide range of partners. Everything is so accurate and professional: I loved working with Anna Maria and her team because she was listening what we were waiting for. I can recommend Anna Maria and media tornado and I wish myself to get the luck to work with her again soon.

 

 

Splendid Benelux
Natacha Hofland

Marieke has helped me and the Splendid team on various Film PR campaigns and events. She is hands on, punctual, always happy and understands the power of PR like no other. Just a dream to work with!

 

 

Afrojack / Wall Recordings
Roos van Tongeren

With loads of positive energy, strong communication, and fresh ideas Media Tornado helps us to make our brand strong and clearly visible in the roaring entertainment industry. With their hands on mentality and flexibility, they make every challenge a great success!

 

Trust International
Naomi de Jonge

Media Tornado is a great PR partner for us to work with. They listen carefully to customer needs and also proactively come up with ideas to make plans even better. The creativity and enthusiasm brings the collaboration to a high level.

 

Turner Broadcasting System
Wendy Knip

Media Tornado professionally works on a variety of campaigns. Besides ensuring attention in the media, Media Tornado is also strong in organizing events. They work with enthusiasm and come up with innovative ideas, which lead to excellent results.

 

Rebis Artist Management
Jaap Koopman

Ik vond de masterclass interessant, er kwam veel aan bod om voor jezelf over na te denken en er werd een goed fundament gelegd om een start te maken met je eigen PR. Ik vond vooral de mentaliteit die jullie stimuleren die je nodig hebt als ondernemer en voor PR waardevol. Tot slot vond ik het fijn dat jullie voorbeelden erbij haalden van verschillende niveaus zodat elke deelnemer van jullie masterclass hier inspiratie uit kon opdoen.

 

organisator Spellenspektakel
Frank Bunnik

Media Tornado zorgt al ruim tien jaar voor alle PR activiteiten van het Spellenspektakel. Persberichten, het opzetten van samenwerkingen met media en het benaderen van influencers laat ik allemaal met een gerust hart aan hen over! In die tijd is het bezoekersaantal van de beurs enorm gegroeid, mede dankzij de inzet van Media Tornado!

VA voor Verbinding
Amanda Murre

Voor de Masterclass was PR voor mij nog best wel een vaag begrip: Wat is PR nou écht? Wat moet je doen? Hoe moet het eruit zien? In de Masterclass gaf Anna Maria antwoord op al deze vragen. Door de praktijkvoorbeelden van bedrijven en ondernemers die zij geholpen heeft met PR kreeg ik beeld en geluid bij de mogelijkheden (en oneindige kansen!) van PR voor mijn eigen business. Ik weet nu hoe ik journalisten het beste kan aanschrijven en hoe ik mijn verhaal zo kan neerzetten dat ze staan te popelen om het te publiceren. Dankjewel Anna Maria!

 

Brandcoach
Angelique Jansen

Wat een mooie masterclass! Zelfs als marketing professional heb je hier heel veel aan. Want hoewel we wel weten wat voor een enorme toegevoegde waarde PR kan hebben en hoe je dat voor je klant inzet, is het een heel andere ballgame om dat daadwerkelijk voor jouw eigen merk op te pakken. Deze masterclass geeft me weer een nieuw zelfvertrouwen om hetgeen wat ik voor al mijn klanten inzette ook daadwerkelijk zelf toe te passen. Met 2 leuke reacties van journalisten als respons.

 

Identity Games
Carina Kortenoeven

Media Tornado heeft ons ondersteund met de lancering van Escape Room The Game. Ik ben zo waanzinnig blij met de resultaten van onze samenwerking. Marieke en Anna Maria zijn enthousiast, proactief en hebben super creatieve ideeën.

Nordic Licensing Company
Kathe Riis Bjornskov

Ik heb met Media Tornado aan een aantal PR/Influencers cases gewerkt en ben erg positief over de samenwerking. Erg goed, hoge kwaliteit service met geweldige resultaten.